+32 495/21 45 83 info@seobureau.be

veiligheids- en brandtechnologieproducten

ADI Global Distribution is de toonaangevende distributeur van veiligheids- en brandtechnologieproducten, die al meer dan 30 jaar bestaat. We hebben alles op voorraad, van CCTV-camera’s tot brandoplossingen, met het grootste assortiment beveiligingsproducten in het Verenigd Koninkrijk. Dus wat u ook nodig heeft om aan de eisen van uw klanten te voldoen, wij hebben een oplossing. Het is waarschijnlijk dat we al eerder paden hebben gekruist, want we hebben alleen al in het Verenigd Koninkrijk 28 vestigingen. En met filialen voor ieders deur over de hele wereld is het gemakkelijk om contact op te nemen, waar u ook bent. Wij geloven dat het de mensen zijn die het verschil maken. Onze mensen leven en Afzetpaaltjes huren voor feest? Wij bieden een totaalpakket, dat we geheel op maat kunnen samenstellen. U heeft bij ons één aanspreekpunt om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken. ademen onze waarden en gebruiken hun passie en specialistische kennis om de beste beveiligingsoplossingen te leveren. We zijn echt een bedrijf dat wordt aangedreven door mensen

Advancis is een wereldwijde leider in de PSIM industrie met offices en partners over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1994 opgericht met als doel het ontwikkelen van een command & control management platform om de verschillende beveiligingssystemen te verenigen en om real time incidentafhandeling te bieden voor beveiligingscontrolekamers. Onze missie is om offer de meest stabiele en innovatieve PSIM-oplossing op de markt te brengen die de onderkant van open architectuur, kosten efficiency en schaalbaarheid biedt, en om hoge niveaus van ondersteuning te bieden gedurende de gehele levenscyclus van een project. WinGuard van Advancis is een open architectuur command & control platform om beveiliging, gebouwautomatisering, IT en communicatiesystemen te integreren en te verenigen. In wezen biedt WinGuard operators een direct beeld van een volledige situatieanalyse voor het nemen van beslissingen, het besturen en controleren van alle systemen, evenals dynamische en interactieve afhandelingsprocedures voor live-beveiligingsincidenten via de controlekamer en in het veld voor mobiele beveiligingsagenten. WinGuard wordt via een netwerk van specialisten in meer dan 70 landen verkocht aan projecten van verschillende grootte en complexiteit. Veel van deze projecten beschermen de nationale en kritische infrastructuur of bedrijfsbeveiliging.

WinGuard_X4_20200603_7_EN_Screen

Aiphone is uitgegroeid tot het meest gerespecteerde en betrouwbare merk van communicatiesystemen ter wereld. De producten van Aiphone variëren van geavanceerde video-intercombeveiligingssystemen, complexe commerciële systemen op basis van microprocessoren tot luxueuze beveiligings- en communicatiesystemen voor appartementen. Onze producten zijn ongeëvenaard in eenvoud van ontwerp, technische uitmuntendheid en betrouwbaarheid.

GLC2019

BT Surveillance Solutions is een toonaangevende leverancier van zeer effectieve en veerkrachtige end-end managed surveillance-oplossingen. Ons aanbod aan beveiligings- en bewakingsoplossingen biedt hoogwaardige en zeer betrouwbare oplossingen voor de lokale overheid, de politie, het transport en voor klanten uit de particuliere sector in het hele Verenigd Koninkrijk. We hebben een 25-jarige staat van dienst en expertise in het ontwerpen, leveren en onderhouden van zeer grote geconvergeerde CCTV-oplossingen, waaronder IP- en analoge technologieën en de integratie van nieuwe en oude apparatuur. De integratie van ‘slimme’ digitale technologieën is een groeiend gebied voor ons bedrijf, met inbegrip van video-analyse en het delen van infrastructuur die gratis WiFi, 4G/5G-diensten en ivd-sensornetwerken levert. Wij leveren de hele waardeketen van diensten, van de integratie van ontwerpsystemen, projectmanagement, installatie tot preventief onderhoud en 24 x 365 in-life-ondersteuning. Steden van ‘Veilig’ naar ‘Slim’ brengen


 Aanbevolen Partners

Alarmsysteem revieuws

Overweeg je een alarmsysteem in je woning of zaak? Goed idee, maar bereid je dan wel goed voor.
Informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging.

De succesformule van SDS is een combinatie van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie.

SDS.CO

Oudegemsebaan 13 – 9200 Dendermonde

Phone: 0032 52 34 34 14

Web: www.stopdedief.be


Camerabeveiliging uitproberen

Beveiliging bij ons is opgebouwd uit verschillende peilers die steeds deel uitmaken van een totaalconcept, het sleutelwoord is hier “integratie”.
Graag zijn wij uw vertrouwenspartner in uw beveiligingsprojecten.   Onder de Trium Security Group vallen General SecurityIntersafe Electronics en Trium Security.
Samen vormen ze één van de belangrijkste spelers op vlak van beveiliging in de Benelux.

Trium

Herseltsesteenweg 72, B3200 Aarschot

Phone: +32(0)78/15.80.85

Web: www.trium.be